O cafea si un contract

M-am trezit de dimineata. Am baut o cafea si sunt gata de treaba. Astazi am o intalnire cu o firma pe care am hotarat sa o contractez pentru externalizare servicii salarizare. Nu ma mai pot ocupa eu de atatea hartii. Sunt plina de energie. Oamenii astia o sa ma scoate dintr-o mare incurcatura. Sper sa fie exact ce mi-am dorit.

De ceva timp ma tot gandesc cum sa fac sa scap de atat hartogaraie. Am tot cautat cea mai buna solutie si nu reuseam sa o gasesc. Asta pana cand m-am intalnit cu o prietena de-a mea care si ea se plangea mereu ca nu mai are timp suficient pentru a face toata treaba singura. Ea mi-a spus ca exista astfel de firme care sa te scape de situatii ingrate. 

Ieri, in prima zi a saptamanii, pentru ca eram nerabdatoare, le-am dat un telefon celor recomandati de catre ea si asa am ajuns sa stabilim o intalnire pentru astazi.  Am inteles ca oamenii sunt profesionisti si ca isi fac foarte bine treaba asa ca imediat in capul meu s-a facut lumina si am zis ca asta ar fi cea mai buna solutie pentru mine. Nu am o firma mare, dar asta nu ma impiedica sa gasesc mereu solutii care sa ma scuteasca de o treaba in plus, mai ales daca aceste solutii imi ofera un raport bun intre timp castigat si bani investiti. Pai... ganditi-va si voi, in timpul pe care il economisesc pot sa castiga mai mult chiar decat le-as da lor ca sa se ocupe de asta. Plus ca pentru mine reprezenta un stres enorm. Pentru ei asta e meseria lor. Trebuie sa le placa. Oricum ce faceam eu in trei ore, ei probabil ca fac in jumatate de ora. Doar au atata experienta.

Am fugit la intalnire. Va tin la curent cu oferta lor.

1 comment:

  1. ARISTOCRAT OFFICE FURNITURE, RUA 15 OCTOBER 1-3, AUDIAN, DILI, TIMOR LESTE. CONTACT TEL +670 77938000, 77412214, EMAIL: aristocrat@fatemigroup.com, nomanfatemi@gmail.com, Web: www.aristocrat.fatemigroup.com

    ReplyDelete